Del Potro : "Doktor mi je dal čarobne tabletke"!

05.07.2013
Argentinski teniški zvezdnik Juan Martin del Potro se je kljub poškodbi, ki jo je staknil v dvoboju proti našemu Gregi Žemlji uvrstil v polfinale grand slam turnirja v Wimbledonu. Tam ga čaka št. 1 moškega tenisa Srb Novak Djokkovič!

LONDON, WIMBLEDON - Juan Martin del Potro je stisnil zobe in se kljub bolečinam prebil do polfinala. Del Potro in Djokovič sta do sedaj odigrala 11 medsebojnih dvobojev, 8 jih je dobil Srb. Argentinec je prekinil serijo 4 zaporednih porazov in Srba premagal na ATP 1000 turnirju v Indian Wellsu  (polfinale), zmagal pa je tudi lani na OI v Londonu v borbi za bronasto medaljo in to je tudi edini njun obračun na travnatih igriščih!

Kljub bolečinam v kolenu, igra Juan Martin del Potro sijajen tenis!

"V zadnjih 2 dvobojih sem začutil bolečine na začetku in bilo je resnično neugodno. Toda doktor mi je ponovno dal neke čudežne tabletke, tako da sem lahko končal dvoboj in se uvrstil naprej. Drugače mislim, da igram najboljši tenis v karieri, še nikoli do sedaj nisem tako dobro zadeval "forehand" udarce v Wimbledonu. Res je, da imam težave s poškodbo, a tudi ostale igralce pestijo različne težave. Igra se polfianle in moraš biti boljši od drugih," je dejal Argentinec!

Del Potro se zaveda, da bo moral proti Novaku ponuditi še nekaj več!

"Proti njemu bom moral igrati na 110%! Toda, če bom dober in če bom igral po načrtih, bo to zelo vznemirljiv dvoboj," je zaključil Juan Martin del Potro!

 

foto : images.google

pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete