Isner preprečil sanjsko vrnitev Karlovića!

13.07.2013
Hrvaški teniški igralec Ivo Karlovič, ki se je vrača po težki bolezni, je moral v četrtfinalu Newporta premoč priznati Ameriškemu bombarderju Johnu Isnerju z 7-6(3) in 7-6(3).

V dvoboju dveh, po igri zelo podobnih igralcev, je kar dvakrat niz odločila podaljšana igra. Američan je v obeh tajbrejkih ostal bolj zbran in na koncu slavil v dveh nizih. Oba igralca sta danes servirala res izjemno, saj si nobeden izmed nasprotnikov ni priigral nobene priložnosti za odvzem servisne igre.

"Serviral je izjemno dobro. Vedno, ko odlični serverji servirajo tako dobro, veš da bo težka tekma. V 'tie-breaku' mi je uspelo priti do prednosti, tako da sem potem le odserviral. Vesel sem", je po zmagi dejal polfinalist domačega turnirja John Isner.

Hrvat dokazal, da se lahko še zmeraj bori z najboljšimi

Karlović se je tako 'sanjsko' vrnil nazaj na ATP turnirje, potem ko pred Newportom skoraj tri mesece ni nastopil na nobenem turnirju. Tudi med včerajšno tekmo je imel nekaj težav, a  se je izkazalo, da so bolečine zgolj posledica utrujenosti, saj 34-letni velikan iz predmestja Zagreba še ni v polnem tekmovalnem ritmu. 

"Vesel sem da sem tu. Če bi mi kdo pred turnirjem rekel, da bom v četrtfinalu, bi mu rekel da je nor", je po tekmi povedal Hrvat Ivo Karlović 

Ivo Karlović se je izjemno vrnil po poškodbi

Hewitt boljši od Čeha:

Na drugi četrtfinalni tekmi je izkušeni Avstralec Lleyton Hewitt premagal češkega kvalifikanta Jana Hernycha z 6-7(3), 6-4 in 6-2. V polfinalu se bo Hewitt pomeril z Isnerjem. Lani sta se igralca srečala v finalu, kjer je v dveh nizih slavil John Isner. 

 

Hall of Fame Tennis Championships
Kategorija: ATP World Tour 250
Datum: 08.07.2013 - 14.07.2013
Žreb: S-32 D-16
Podlaga: Trava
Nagradni sklad: $ 519,775
http://www.halloffametennischampionships.com/


Četrtfinale:

4-Lleyton Hewitt (Australia) beat Jan Hernych (Czech Republic) 6-7(3) 6-4 6-2
2-John Isner (U.S.) beat Ivo Karlovic (Croatia) 7-6(3) 7-6(3) 

 

Pripravil: Izidor Kolar

foto: halloffametennischampionships.com

 

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete