Isner v Newportu izločil rojaka Harrisona

09.07.2013
Dvakratni zmagovalec Newporta Američan John Isner je v prvem krogu izločil svojega rojaka Ryna Harrisona z 7-6(0) in 6-2. 15-letni Američan Stefan Kozlov blizu presenečenja!

V tipičnem dvoboju dveh odličnih ameriških serverjev je tekma potekala izjemno hitro tako, da se je Isner že po 1 uri in 20 minutah veselil zmage in preboja v drugi krog. Harrison ni uspel niti enkrat na tekmi Isnerju odvzeti začetnega udarca, medtem ko sta v drugem nizu Isnerju uspela 2 "brejka", ki sta mu zagotovila gladko pot v naslednji krog. 28-letni Isner ni kazal nobenih znakov poškodbe kolena, zaradi katere je moral predčasno v drugem krogu zaključiti z dvoboji v Wimbledonu. 

"Zadovoljen sem z igro v drugem setu, predvsem sem serviral zelo dobro. Vedno je težko igrati proti Ryanu, lani sem ga tukaj premagal v polfinalu", je po dvoboju dejal lanskoletni zmagovalec Newporta John Isner.

Isner v Newportu praktično nepremagljiv

Isner tako nadaljuje z odličnimi igrami na travnatem igrišču v Newportu. To je za Američana že enajsta zaporedna zmaga na tem turnirju. Predvsem svoje nasprotnike razoroži s svojim začetnim udarcem. Lani, ko je prišel do naslova je na celotnem turnirju izgubil le eno servisno igro. 

15-letni Američan je vzhajajoča zvezda moškega tenisa

15-letni Američan je vzhajajoča zvezda moškega tenisa

Mladi Američan blizu presenečenja

V najbolj napeti tekmi dneva je komaj 15-letni Američan Stefan Kozlov po skoraj dveh urah in pol izgubil proti Poljaku Michalu Przysieznyu z 6-3, 6-7(9) in 6-4. To je bil za Američana prvi nastop na ATP turnirjih. 

 

Hall of Fame Tennis Championships
Kategorija: ATP World Tour 250
Datum: 08.07.2013 - 14.07.2013
Žreb: S-32 D-16
Podlaga: Trava
Nagradni sklad: $ 519,775
http://www.halloffametennischampionships.com/


1. krog:

Yuichi Sugita (Japan) beat Jesse Levine (Canada) 7-5 7-5
Adrian Mannarino (France) beat James Blake (U.S.) 6-4 5-7 6-1
2-John Isner (U.S.) beat Ryan Harrison (U.S.) 7-6(0) 6-2
Michal Przysiezny (Poland) beat Stefan Kozlov (U.S.) 6-3 6-7(9) 6-4     

     

Pripravil: Izidor Kolar

foto: zimbio.com

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete