Marija Šarapova še 9 zapored ugnala "stalno stranko" Samantho Stosur!

20.08.2011
CINCINNATI, ZDA - Potem, ko se je sibirska teniška lepotica Marija Šarapova, prejšnji teden "osramotila" proti rojakinji Voskobojevi na WTA turnirju v Torontu, je v četrtfinalu enakega turnirja v Cincinnatiju še enkrat več ugnala Avstralko Samantho Stosur in se z rezultatom 6:3,6:2 uvrstila v polfinale!

Lanska finalistka Marija Šarapova(izgubila proti Kim Clijsters) je v zadnji točki, ki je odločala o zmagovalki dvoboja, zahtevala pomoč sokoljega očesa, ki je potrdilo zmago Rusinje. Tako je Marija tretjič letos premagala Samantho in povečala medsebojni skor na 9:0!

"Danes sem naredila velioko dobrih stvari, ki so nasprotnici povzročale težave. Niti za trenutek ji nisem pustila, da bi igrala tako kot si želi," je dejala Marija Šarapova!

Kljub 9 zaporednim porazom, Samantha Stosur še vedno verjame v zmago proti njej neugodni Rusinji :

"Seveda jo lahko premagam, moram verjeti v to"!

Marija šarapova bo v polfinalu igrala proti 2. nosilki turnirja rojakinji Veri Zvonarjovi, ki je bila v 2 nizih boljša od Slovakinje Daniele Hantuchove s 6:3,7:6(6)!

9. nosilka Nemka Andreja Petkovič, je zaustavila nalet Rusinje Nadje Petrove in jo premagala s 7:5,6:1 v nizih. Njena nasprotnica v polfinalu bo Srbkinja Jelena Jankovič, ki je brez boja prišla do polfinala in verjetno bo sedaj nekoliko bolj samozavestna, po slabih rezultatih v zadnjem času. 16. nosilka Kitajka Šuaj Peng je predala zaradi poškodbe levega kolka.

 

Četrfinale :

Andreja Petkovič(NEM) : Nadja Petrova(RUS) 7:5,6:1

Jelena Jankovič(SRB) : Šuaj Peng(KIT) b.b.

Marija Šarapova(RUS) : Samantha Stosur(AVS) 6:3,6.2

Vera Zvonarjova(RUS) : Daniela Hantuchova (SLK) 6:3,7:6(6)

 

Western & Southern Open
Cincinnati, ZDA
Kategorija: WTA Premier 5
Datum: 14.08.2011-21.08.2011
Podlaga: Trda
Nagradni sklad: $ 2,050,000


foto : images.google, Neal Trousdale

pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete