"Nič ne bo ustavilo mojega "dretja"," je dejala Viktorija Azarenka!VIDEO!

28.10.2011
CARIGRAD, TURČIJA - 4. igralka sveta Belorusinja Viktorjia Azarenka, je na zaključnem turnirju WTA turneje v Carigradu dejala, da nobeno pravilo ne bo ustavilo njenega glasnega "dretja" na igrišču in da bo vsakemu nasprotniku dejala, naj se briga zase!

Njen komentar se je nanašal na izjavo št. 1 ženskega tenisa Danke Caroline Wozniacki, ki je dejala, da imajo igralke z glasnim vpitjem prednost, saj njihove nasprotnice ne slišijo  na kakšen način so bile žogice udarjene!

Danka je pri tem še dodala, da igralke, ki ne vpijejo na treningih, a to počnejo na dvobojih, zavestno goljufajao in to bi morale uradne osebe preprečiti!

Mariji Šarapovi so izmerli preko 100 decibelov hrupa, a podaljšan krik Viktorije Azarenke povzroča večjo zmedo pri nasprotnicah. Belorusinja je dejala, da ni sposobna ustaviti kričanja :

"Tako igram že od svojega 8 leta in to je postalo del moje igre, mojega gibanja. Torej tega ne morem kar naenkrat spremeniti in to tudi ne bom storila"!

VIDEO :

V organizaciji WTA so dejali, da bodo poskušali poučevati mlade igralke o posledicah vpitja, a je Azarenka dejala, da prisila ne bo dala rezultatov :

"Tukaj ne gre za pravila. Ne moreš preprečiti ljudem način gibanja in dihanja na igrišču. Tukaj ne gre zato, da bi z vpitjem hotele motiti nasprotnice, ampak je to povsem normalna reakcija ob udarcih"!

Zmagovalka OP ZDA Avstralka Samantha Stosur je lahko v sredo iz prve roke izkusila kako je igrati proti igralki, ki tako glasno kriči. Azarenka je zmagala s 6:2, 6:2 v nizih. Avstralka je dejala, da na igrišču ni posvečala temu pozornosti, a je vsakič ko gleda Viktorijo na televiziji njeno vpitje slišati grozno!

foto : images.google

pripravil : Marjan B.

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete