"Rdeča preproga je poniževalna," je dejala sibirska teniška lepotica Marija Šarapova!

28.03.2012
"Nič ni bolj poniževalnega od rdeče preproge," je z nasmeškom dejala Marija Šarapova!

Rusinja Marija Šarapova je dejala, da uživa, ko dela za svoje pokrovitelje in je pti tem lahko ustvarjalana ter spoznava nove talentirane ljudi. Ob tem pa je poudarila, da živi normalno življenje in ne mara sprehajanja po rdeči preprogi :

"To je - Ne bom rekla ravno ponaredek- ampak velika iluzija, če sem povsem iskrena. Vse je videti perfektno. Videz osebe, ki je oblečena v čudovito kreacijo, "make up", frizura in krasen slog. Ko pa pridem čez 2 uri domov in spravim vse s sebe, se lahko le vprašam kam je šel ves glamur"?

 

 

Marija Šarapova je govorila o svojem statusu slavnih po uvrstitvi v polfinale WTA premier turnirja v Miamiju. V svoji že deveti sezoni na WTA turneji pri komaj 24 letih, ima še vedno rada vlaknaste žogice in se trudi napredovati v igri :

"Ko se spopadam s težkimi trenutki v svojem življenju, je zame igrišče nekakšna oaza. Tam pozabim na vse stvari in to je res dober občutek. Vem, da se sliši neumno, saj udarjaš teniško žogico, a je neverjetno dober občutek, ko čutiš, da si v nečem dober in da še lahko napreduješ"!

foto : images.google

pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete