Srbska teniška princeska Ana Ivanovič osvojila Tokio!

21.09.2014
V dvoboju nekdanjih vodilnih igralk na WTA lestvici, je Srbkinja Ana Ivanovič na WTA turnirju v Tokiju v finalu premagala Danko Caroline Wozniacki in brez izgubljenega niza osvojila naslov!

TOKIO, JAPONSKA - 26-letna Ana Ivanovič (10. na WTA) je sanjsko odigrala na WTA Premier turnirju na Japonskem in na koncu premagala še 24-letno Caroline Wozniacki s 6-2, 7-6(2) v nizih! V najboljši sezoni v karieri je Ana tako prišla do 15 WTA lovorike, četrte letos. Še nikoli ni dobila 52 dvobojev v enem letu, sezone pa še ni konec. Močno se je tudi približala nastopu na zaključnem turnirju v Singapurju!

Srbkinja je dvoboj začela z brejkom, a ji je Danka vrnila in izenačila na 2:2. Po zelo dolgi 5. igri, kjer je bil rezultat kar 6 x izenačen je Ana dobila vse igre do konca 1.nizu. Dosegla je 19 zmagovitih udarcev. V 2. nizu je Caroline prva prišla do brejka in vodstva s 3:1. Nato so sledili 4 brejki zapored, Ivanovičeva pa je izenaćila na 4:4. V 8 igri je Ana rešila brejk priložnost nasprotnice in igrala se je podaljšana igra. Po izenačenju na 2:2, je Srbkinja dobila naslednjih 5 točk in se veselila prestižne zmage!

"Rada igram tukaj, navijači ste neverjetni. V tem času sem sklenila nova prijateljstva in z veseljem nastopam tukaj. Naredila sem še en korak k nastopu na zaključnem turnirju. Vse deluje tako kot je potrebno in res sem vesela zmage," je dejala srbska teniška princeska, ki je v medsebojnih dvobojih z Danko povedla s 5:2!

 

Toray Pan Pacific Open
Datum: 15.09.2014 - 21.09.2014
Kategorija: WTA Premier
Nagradni sklad: $1,000,000
Podlaga: Trda
http://www.toray-ppo.co.jp/


Finale:

3-Ana Ivanovic (Serbia) beat 2-Caroline Wozniacki (Denmark) 6-2, 7-6(2
 

 

foto: images.google

pripravil: Marjan B.


 

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete