TENIŠKE POČITNICE V MODERNEM TENIŠKEM CENTRU BIVŠE PROFESIONALNE IGRALKE MAJE MATEVŽIČ

15.06.2022
TK Maja Matevžič organizira poletne teniške počitnice v novem teniškem centru Savlje/Ježica. Otrokom bodo na voljo štiri igrišča za mini tenis s travnato podlago, eno igrišče s trdo podlago, tri igrišča s peščeno podlago, košarkaško igrišče in veliko prostora za druge aktivnosti.

Tudi letos ponujamo aktivnosti v okviru počitnic vsem, torej tudi tistim, ki niso člani našega teniškega kluba.

Počitnice so bile v preteklosti odlično obiskane, otroci in starši pa zadovoljni s ponujenimi aktivnostmi.


TERMINI:
27.6. -1.7. 2022
4.7. -8.7. 2022
11.7. -15.7. 2022
18.7. -22.7. 2022
8.8-12.8. 2022
15.8-19.8 2022
22.8-26.8. 2022

PRIHOD OTROK IN JUTRANJE VARSTVO
8.00-9.00
Trenerji bodo otroke vsako jutro pričakali z zdravimi sadno zelenjavnimi prigrizki za odličen začetek dneva. V izjemno lepem zelenem okolju pod naravno senco dreves in v družbi ptičjega petja se bodo otroci počasi zbirali in do prihoda vseh otrok lahko ustvarjali, se predčasno podali na teniška igrišča ali pa se samo družili in spoznavali nove prijatelje tistega tedna.

TENIS IN TENIŠKA MOTORIKA
9.00-12.00
Otroci se razporedijo po teniških igriščih. Na voljo imamo mini tenis igrišča za najmlajše z mehko umetno travo - mini Wimbledon. Tri peščena igrišča - Roland Garros in celo svoje centralno igrišče s trdo podlago kot ga imajo največji grand slam turnirji na svetu - Australian in US Open.
Otroke razporedimo v skupine po starosti in znanju. Nekateri se bodo šele naučili osnovnih teniških udarcev, drugi bodo svoje teniško znanje nadgradili. Skozi različne vaje teniške motorike se bodo naučili tudi osnov teniškega gibanja. Vmes bo čas za malico in hladno osvežitev.

KOSILO
12.00-13.30
Ob 12ih bodo trebuščki že zelo prazni in lačni, tako da bo kosilo pravočasno na mizi. Vsak dan nekaj drugega, jedilnik bo otrokom prijazen in sestavljen glede na želje otrok iz preteklih let.

POPOLDANSKE AKTIVNOSTI
13.30-15.00
Vsak dan bomo počeli nekaj drugega.
Obvezni bodo skiroji in rolerji, saj imamo na voljo zunanje košarkaško igrišče, kjer bodo otroci lahko preizkusili poligone in nam pokazali svoje spretnosti. Najde se tudi kakšen klanček za bolj pogumne, seveda vseskozi z obvezno čelado in ščitniki.
Vodne igre so vedno posebno doživetje. Vodne pištole, vodni balončki, mini bazenčki za hitro polnjenje prehitro izpraznjenih orožij. Mogoče postavimo letos tudi vodni slide?
Športne igre. Košarka, nogomet, med dvema ognjema, baseball, preizkusili se bomo v vseh mogočih športih.
Skriti zaklad. Kje je skrit zaklad? Otroci bodo dobili navodila po katerih se bodo mogli ravnati, da bodo prišli do skritega zaklada. 7000 kvadratnih metrov teniškega centra je zeloooo velika površina za odkrivanje in iskanje zaklada.
Kot se spodobi za teniške počitnice bo petek namenjen teniškemu turnirju, teniški olimpijadi in pizza partyu za odličen zaključek tedna.

POPOLDANSKO VARSTVO
15.00-16.00
Nekateri otroci so že pošteno utrujeni in izkoristijo ta čas za druženje in ustvarjanje v senci, drugi so še vedno polni energije in se podajo na teniško ali košarkaško igrišče.
Starši lahko ob prihodu iz sluzbe v klubskem lokalu popijejo kavico ali osvežujočo limonado, otroci pa se posladkajo s sladoledom pred odhodom domov.


LOKACIJA:
TENIŠKI CENTER MAJA MATEVŽIČ
Savlje 6
041 766 761 

info@majamatevzic.com

 

                 VPIŠI SE

oglasno sporočilo

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete