VIDEO! Rafael Nadal je bil pri reviji Vanity Fair izbran za moža leta!

20.09.2012
Španski teniški matador Rafael Nadal, ki je zaradi poškodbe kolena že dlje časa odsoten s teniških tekmovanj, je bil na gala prireditvi v italijanski ambasadi v Madridu izbran za moža leta pri španski izdaji revije Vanity Fair!

MADRID, ŠPANIJA - Ustvarjalci revije so sporočili, da so se odločili za Rafaela Nadala, ne samo zaradi rekordnega naslova v Roland Garrosu, ampak predvsem zaradi njegovega talenta, brilijantne izvedbe in inteligence!

Rafael Nadal je v pogovoru za revijo med drugim dejal, da ne ve koliko časa bo še aktivno igral tenis :

"Ne vem koliko časa bom še igral profesionalni tenis. Čez 5 let bom star 31 let in če pomislim, da sem na sceni že od 16 leta... . Morda mi bo sedanji premor podaljšal kariero. Kljub problemom s kolenom po Roland Garrosu, je za menoj vseeno odlična sezona. Bil sem sposoben zmagati na vsakem turnirju, nato pa so se začele težave"!

Rafael Nadal ne nastopa vse od turnirja v Wimbledonu in upa, da se bo morda lahko priključil na zaključnem turnirju v Londonu. Medtem je Španec dejaven na spletnih socialnih omrežjih. Včeraj je poslal sliko iz obiska na ameriški ambasadi v Madridu in zapisal :

"Včeraj sem se odzval povabilu ameriškega ambasadorja in njegove žene, ki sta me zelo toplo sprejela. Rad bi se jima zahvalil in tudi vsem ljudem, ki jih predstavljata. Hvala lepa tudi za zastavo, ki sta mi jo podarila"!

 

foto : images.google

pripravil : Marjan B.

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete