Veliki Rafa nezadovoljen s svojo igro!

27.05.2011
PARIZ, FRANCIJA - Trenutno še vedno št. 1 svetovnega tenisa Španec Rafael Nadal, čuti vse večji pritisk Novaka Djokoviča in to se pozna tudi pri njegovi igri, ki ni na nivoju kot bi si sam želel!

Po velikih težavah v 1. krogu, kralj peščene podlage Rafael Nadal ni bil zadovoljen s svojo igro niti po zmagi v 2. krogu proti rojaku Pablu Andujaru. Čeprav je tokrat zmagal v 3 nizih Nadal ni bil zadovoljen z nivojem svoje igre!

"Zdi se mi kot, da sem na trenutke igral malo bolje, so pa bili tudi trenutki, ko sem igral slabo. Če pogledam dvoboj v kompletu, nisem igral dobro," je dejal Rafael Nadal, ki bo imel v 3. krogu verjetno lažje delo proti Hrvatu Antoniju Vejiču.

Ko so ga vprašali, če je veter vplival na njegovo igro, je odgovoril : "Ni problem v vetru, ker dobro treniram, ampak ne igram dobro v dvobojih. To je glavni razlog in tukaj ni izgovorov. Če igraš dobro, potem vetra niti ne opaziš. Če pa igraš slabo, se ti zdi kot, da piha orkan"!

"Problem je, ker ne igram dovolj agresivno. Verjetno sem med igro tudi malo nervozen in morda je to razlog zakaj me noge ne ubogajo kot ponavadi, " je zaključil Rafael Nadal.

Zakaj je postal živčen med igro, pa veliki Rafa ni omenil... .

 

foto : images.google

pripravil : Marjan B.

 

 

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete