VIDEO! Rafael Nadal se je učil blefirati!

27.09.2012
Španski teniški matador Rafael Nadal je zaradi sanacije poškodbe levega kolena že dlje časa odsoten iz teniških tekmovanj, a ima zato več časa za različne obstranske stvari!

Rafael Nadal že nekaj časa promovira igro s kartami "PokerStars", ki poteka na svetovnem spletnem omrežju v živo. Tokrat se je Rafael Nadal učil kako narediti hladnorvni "pokerski" obraz in nasprotniku prikriti svoja čustva.

V prvi lekciji se je postavil v vlogo receptorja v golf klubu na Majorki, kjer je moral rekreativnim igralcem prikrivati svojo identiteto. Oblečen je bil v službeno majico z lažnim imenom Tony (njegov stric je Toni) in nosil očala. Vse skupaj je snemala skrita kamera. Seveda so ga ljudje takoj prepoznali, a jih je moral Rafael prepričati, da to ni on. En par je vztrajal, da je to on, a je to zanikal in razlagal, da ga pogosto zamenjujejo z njim. Rahlo ju je spravil v dvom, a sta si za vsak slučaj vseeno zaželela skupne fotografije!

Na koncu je predstavnik "PokerStarsa" čestital Nadalu za uspešno opravljeno lekcijo. Ko si je Rafael snel očala, je bil starejši možakar še vedno zmeden in je Španca vprašal: "Ali igrate tenis"?

Rafael je z nasmeškom odgovoril: "Občasno"!

Rafael Nadal je včeraj na socialnem spletnem omrežju Twitter pokazal sliko, na kateri je posnet pri plavanju v krasnem bazenu... .

 

foto : images.google, facebook

pripravil : Marjan B.

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete