VIDEO! Rafael Nadal v gneči zaščitil otroka, v Madridu bo igral s starim loparjem!

06.05.2015
Španski teniški matador Rafael Nadal zaenkrat ni samozavesten kot vseh teh letih, ko je kraljeval na rdečem pesku!

MADRID, ŠPANIJA - Rafaelu Nadalu v zadnjem času ne gre vse po načrtih na teniških igriščih in to mu je načelo samozavest v dvobojih. V evropskem delu sezone na pesku je začel igrati z novim loparjem znamke Babolat, a se je po porazu proti Srbu Novaku Djokoviču v Monte Carlu in Italijanu Fabiu Fogniniju v Barceloni odločil, da se vrne k staremu loparju!

Rafael: "Zato sem se odločil, ker sem s starim igral veliko let, za novega pa sem imel le nekaj dni časa za pripravo pred nastopom v Monte Carlu. Z novim loparjem ni nič narobe in je zelo dober, a potrebujam več časa, da se navadim nanj, zdi se mi, da imam manj kontrole nad žogico"!

Španca oblegajo navijači po vsakem treningu in si želijo njegov avtogram. Pri podpisovanju le teh, je množica v gneči skoraj stisnila otroka, tako da je moral posredovati Nadal in fantka so izločili iz tribune... .

Video:

Rafael Nadal je trenutno še 4. igralec sveta, a se lahko zgodi, da v Roland Garrosu ne bo med top5 nosilci turnirja. Pred tem brani točke za lansko zmago v Madridu in finale v Rimu. V Parizu tudi brani naslov in če bi se zgodili kakšni hitri izpadi, bi Španec lahko zdrsel še globje na ATP lestvici!

Rafael: "Videli bomo kam bom padel po Roland Garrosu. To je pač šport. V prejšnjih primerih sem zadržal visoko pozicijo, saj sem hitro dosegel dobre rezultate po daljši odsotnosti, a tokrat ni tako. Če te ni 6 mesecev na ATP turneji, ne osvajaš točk in težko je zadržati pozicijo skozi vse leto"!

Rafael Nadal se bo danes v 2. krogu ATP1000 turnirja v Madridu pomeril z Američanom Stevom Johnsonom. Dvoboj naj bi se pričel 15 minut čez 15. uro!

 

foto: images.google

pripravil: Marjan B.

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete