Wozniacki se je pritožila, ker je Kerberjeva dobila posebno povabilo v Linzu in jo z zmago izrinila iz zaključnega turnirja!

15.10.2013
23-letna danska teniška igralka Caroline Wozniacki je v zadnjem trenutku izgubila neposredni nastop na zaključnem turnirju v Carigradu, ki se bo začel prihodnji teden!

Danka je potrdila, da se je pisno pritožila predsednici združenja WTA CEO Stacy Allaster, ker so organizatorji WTA turnirja v Linzu Nemki Angelique Kerber v zadnjem trenutku podelili posebno povabilo. Kerberjeva je na koncu osvojila turnir, že z uvrstitvijo v polfinale pa si je zagotovila neposreden nastop na zaključnem turnirju v Carigradu. Iz osmerice najboljših je izpadla ravno Caroline Wozniacki. Tretja igralka sveta, Rusinja Marija Šarapova, je zaradi težav z ramo že prej odpovedala nastop!

Caroline Wozniacki, ki bo v Carigradu verjetno rezerva, je dejala, da še ni dobila ustreznega odgovora na njeno pritožbo!

"Ne razumem, da se lahko nenadoma spremeni žreb in na takšen način podeli posebno povabilo. Pisala sem Allasterjevi, a še nisem dobila odgovora," je za Ekstra Bladet povedala Caroline.

Danka je članica sveta WTA igralk. Po mnenju nekaterih, organizatorji niso kršili pravil organizacije WTA. Nemka je imela pravico do posebnega povabila, poem ko je 337. igralka sveta Avstrijka Maria Moser, vrnila povabilo zaradi osebnih razlogov.

Nekdanja št. 1 Caroline Wozniacki se tako že drugo leto zapored ni uvrstila direktno na zaključni turnir najboljših.

"Seveda je sramota, ker mi ni uspelo," je rekla Danka in ob tem zanikala govorice, da se je razšla z golfistom Roryjem McIlroyem!

"Utrujena sem že od teh govoric. Vedno se pojavijo, ko sva z Roryjem nekaj dni ločena, ali pa nisva prisotna na Twitterju. Nič ni na tem in od sedaj bom moje privatno življenje zadržala zase. Vse je dobro in tu ni kaj dodati. Želim si le živeti normalno kot vsi drugi izven igrišč," je zaključila Danka!

 

foto : images.google

pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete