Yvonne Meusburger po zmagi v finalu Bad Gasteina brez besed!

22.07.2013
BAD GASTEIN, AVSTRIJA - Avstrijka Yvonne Meusburger je velika zmagovalka domačega WTA turnirja na pesku, ki se je igral v Bad Gasteinu!

Zadnjih sedem let je imela Yvonne Meusburger vedno sanjski  teden v terminu domačega WTA turnirja v Bad Gasteinu, letos pa je bila absolutno dominantna. Na prste ene roke lahko preštejemo gledalce, ki Yvonne ne bi privoščili nedeljskega prvenca na WTA turneji.

Zadnja leta je na dogodku Nurnberger Gastein Ladies Meusburgerjeva vedno prišla najmanj do četrtfinala, pred tednom dni v Budimpešti zabeležila svetleči trenutek (finale), a naslov ji je spolzel iz rok, vse skupaj pa se je od danes naprej 58. igralki sveta poklopilo ta teden. Kronala ga je s finalno zmago na domačem teniškem  turnirju s  7-5, 6-2 nad Čehinjo Andreo Hlavačkovo. Avstrijka je bila le nekaj točk oddaljena od poraza v 1. nizu (4-5), nato pa nanizala 9 iger od  11 za prvi naslov.

''Potrebovala bom nekaj dni, da vse skupaj reliziram, kaj se je zgodilo'', je najpej izustila Meusburgerjeva, nato pa  ostala praktično brez besed. Ja, to je bil velik dan za njo, razočarana pa ne more biti niti Hlavačkova.

Čehinja do Bad Gasteina nikdar  ni prešla četrtfinala na WTA turnirju, sedaj pa je igrala finale, za dodatek pa se je v ponedeljek prebila v  TOP100. 

 

NURNBERGER Gastein Ladies
Kraj: Bad Gastein (AVT)
Datum: 15.07.2013 - 21.07.2013
Kategorija: WTA International
Nagradni sklad: $235,000
Podlaga: Pesek
http://www.gastein-ladies.at/


Finale:

Yvonne Meusburger (Austria) beat Andrea Hlavackova (Czech Republic) 7-5 6-2

 

pripravil: L.S.

foto: wtatour.com

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete