Zamenjal bi vse naslove za zdrava kolena," je dejal Rafael Nadal!

23.02.2013
Španski teniški matador Rafael Nadal ima v zadnjih letih kar nekaj težav z zdravstvenim stanjem kolen. Po 7 mesečni odsotnosti, se je vrnil na ATP turnejo, a še vedno čuti bolečino v levem kolenu.

Pod vprašajem je tudi njegov nastop na ATP 1000 turnirjih v Indian Wellsu in Miamiju, ki se igrata na trdi podlagi.

"Če bi zamenjal vse svoje pokale za zdrava kolena? Ja! Če bi bil pred takšno izbiro, bi to naredil! Upam, da ne bom kdaj razmišljal na takšen način, saj mislim, da sem na dobri poti okrevanja, sem optimist. Upam, da bom že čez nekaj tednov lahko igral brez bolečin," je rekel Rafael Nadal!

Španec bo prihodnji teden igral v Acapulcu, na zadnjem turnirju južnoameriške turneje, ne ve pa kako bo s turnirji na trdi podlagi.

"Ne vem, če sem pripravljen za trdo podlago. Ne morem napovedati kaj se bo zgodilo v prihodnosti," je dejal Rafael.

Nadal se zaveda, da trenutno ne more premagati Novaka Djokoviča, Rogerja Federerja, ali Andja Murraya, a je vseeno optimist!

"Zelo malo je možnosti, da bi jih v tem trenutku lahko premagal, a ni nemogoče. Še pred nekaj tedni se mi je zdelo nemogoče, da bom pripravljen za turnir v Čilu, a sem igral, nato sem celo osvojil Sao Paulo, zakaj ne bi mogel biti uspešen tudi proti njim," je zaključil Španec!

 

foto : images.google

pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete