Bedene izpušča tudi OP Avstralije, a še ni rekel zadnje besede

27.10.2021
V tokratnem Facebook pogovoru v projektu Teniško aktivni!, ki ga pripravlja Tenis Slovenija, je bil gost najboljši slovenski teniški igralec, Aljaž Bedene.

Aljaž Bedene je nazadnje nastopil na turnirju v Umagu, od julija pa ni igral. V pogovoru nam je razkril, kaj se dogaja z njim in kdaj ga bomo spet lahko videli na igrišču.

“Počutim se boljše. Po koronavirusu sem bil slabši, ni bilo energije. Potreboval sem kar nekaj časa, da sem se vrnil nazaj. Zdaj smo se odločili, da se prekine sezona. Zamrznil sem svoj ranking, ker sem izgubil kar nekaj točk. Poskušal sem se vrniti. Bil sem na igrišču, poskušal sem trenirati, ampak ni bilo lahko. Videli smo, da je lažje malce počakati. Da se telo vrne v prvotno stanje. Sezona je končana, začel bom naslednje leto. Ne vem še kdaj, vem pa, da bom Avstralijo izpustil, “ je dejal Bedene, ki ima zdaj več časa tudi za poklic, ki ga bo opravljal po koncu kariere in sicer nogometni agent. Vendar prej ima še nekaj načrtov v tenisu: ”Moram priznati, da še vedno uživam v tenisu. To je tista lahka stvar. Priti nazaj. Motivacijo imam. Vem, da še vedno lahko igram dober tenis. Kljub temu, da dolgo nisem igral (skoraj tri mesece) sem takoj začutil žogo. Res je, da starejši kot si, težje je priti nazaj, ampak sem pripravljen delati na polno. Vem, da lahko igram na vrhunskem nivoju. Zavedam pa se, da ne bo lahko.”

Še več zanimivih podrobnosti, tudi o nogometu, pa v tem posnetku.

 

vir: Tenis Slovenija

foto: Tenis Slovenija

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete