Camila Giorgi osvojila Linz!

15.10.2018
Italijanska tenisačica Camila Giorgi je znova opozorila nase z zmago v Linzu!

LINZ, AVSTRIJA - 26-letna Italijanka Camila Giorgi (32. na WTA) je osvojila WTA International turnir v Avstriji. V finalu je premagala 23-letno Rusinjo Ekaterino Aleksandrovo (119. na WTA), ki se je v glavni del prebila preko kvalifikacij. Na koncu je bilo 6-3, 6-1 v nizih!

1. niz je do 8. igre potekal normalno, obe igralki sta držali svoj servis. Nato je sledil brejk Italijanke, ki je dobila vse igre do 4-0 v 2. nizu. Rusinja je osvojila naslednjo igro, a to je bilo tudi vse do konca dvoboja. Tako Camila kot tudi Ekaterina zadovoljni zapuščata Linz. Giorgi je drugič igrala v finalu Linza in tokrat zmagala, prišla je do druge WTA lovorike ter do najvišje uvrstitve v karieri. Aleksandrova je izločila kar nekaj nosilk med njimi tudi prvo v kvalifikacijah. Ponovno je postala članica top 100.

Camila: "Vsak dvoboj je kompliciran in ni bilo tako lahko kot kaže izid. Igrala sem zelo dobro. Ta naslov mi bo dal nov zagon za nadaljnjo kariero. Letos sem odigrala kar nekaj težkih dvbojev zelo sem vesela uspeha tukaj"!


Austria Ladies Linz
Kraj: Linz, Avstrija
Datum: 08.10.2018 - 14.10.2018
Kategorija: WTA International
Žreb: S-32 D-16
Podlaga: Trda (i)
Nagradni sklad: $250,000
https://www.ladieslinz.at/de/

Finale: 

5-Camla Giorgi (Italia) beat q-Ekaterina Alexandrova (Russia) 6-3 6-1
 

 

foto: Facebook

pripravil: Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete