VIDEO! Djokovič: "Videti je bilo grozno, a je vse v redu"!

28.06.2014
Najboljši srbski tenisač Novak Djokovič je grdo padel na grand slam turnirju v Wimbledonu, a na srečo brez večjih posledic. Na slikanju ni bilo opaziti kakšnih poškodb!

WIMBLEDON, V.B. - 2. igralec sveta Novak Djokovič je v dvoboju 3. kroga v Wimbledonu proti Francozu Gillesu Simonu neugodno padel, toda na koncu je vseeno dobil dvoboj brez težav (6-4, 6-2, 6-4) in se uvrstil v 4. krog!

Pri vodstvu z 2:0 v nizih in 3:2 v 3. nizu je Novak lovil zahtevno žogico in je pri tem nerodno padel na levo rame. Z bolečim izrazom na licu je obležal na tleh. Vsi so bili v skrbeh, da ni prišlo do kakšne težje poškodbe, a je Djokovič po zdravniškem tretmaju lahko nadaljeval z igro.

"To je bil grozen padec, Začutil sem ostro bolečino v ramenu. Upal sem, da ni nič hujšega. Na srečo zgleda, da bo vse v redu. Lahko sem nadaljeval z igro.  Malo so boleče mišice zaradi udarca," je dejal Srb.

Sedaj bo imel 2 dni časa za okrevanje in pripravo na dvoboj še z enim Francozom Jojem-Wilfriedom Tsongajem s katerim beleži 8 zaporednih zmag v njunih zadnjih dvobojih!

"Tsonga je odličen na travi. Obožiuje ambient velikih stadionov in to bo vsekakor velik izziv zame," je zaključil Novak.

 

foto: images.google

pripravil: Marjan B.

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete