Đoković izrekel 12 besed in v pol minute zapustil 'tiskovko'

03.03.2017
ACAPULCO, MEHIKA - Razočarani Novak Đoković je na tiskovni konferenci po porazu proti Nicku Kyrgiosu izrekel le 12 besed in po hitrem postopku pobral šila in kopita.

Srbski teniški igralec Novak Đoković je poskrbel za eno najkrajših tiskovnih konferenc v zadnjih letih, potem ko ga je v četrtfinalu turnirja serije 500 v Acapulcu šokiral avstralski poredni fant Nick Kyrgios.

''Ne dobro,'' je na vprašanje, kako se počuti, odvrnil Đoković. ''Ima zelo močan servis. Zaslužil si je zmago. Čestitke. Hvala,'' je dodal nekdanji prvi igralec sveta in zapustil prizorišče. Tiskovna konferenca je trajala manj kot pol minute oziroma 25 sekund.

Kyrgios je bil razumljivo precej drugače razpoložen. ''To je velika zmaga. Bil sem nekoliko nervozen, saj sem prepričan, da je občinstvo navijalo za Novaka. On je eden najboljših igralcev vseh časov. Moj začetni udarec je najboljša prvina moje igre in danes sem prikazal eno najboljših servisnih predstav.''

Kyrgios je postal prvi tenisač po Lleytonu Hewittu, ki je dobil prvi obračun proti Rogerju Federerju, Rafaelu Nadalu in Novaku Đokoviću. ''To ne spremeni ničesar, ko se srečamo na igrišču. Preprosto rad igram z njimi,'' je pristavil Avstralec.
pripravil: Ž. J.

foto: Facebook

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete