Eastbourne: 36. lovorika za odlično Srebotnikovo v dvojicah

27.06.2015
EASTBOURNE, V.B. - Lovorika za dvojice na WTA Premier turnirju v Eastbournu gre v roke Slovenki Katarini Srebotnik in njeni partnerici Caroline Garcii iz Francije.

Katarina Srebotnik je v paru s Caroline Garcia velika zmagovalka travnatega WTA turnirja v Eastbournu, ki se je igral za nagradni sklad 666,000 USD. Slovenka in Francozija sta bili 4. nosilki, v finalu pa sta s 7-6(5), 6-2 odpravili nepostavljeno tajvansko/kitajsko navezo Čan-Ženg. Vse čestitke!

Za izjemno slovensko tenisačico, eno najboljših igralk dvojic na turneji, je to že 36. lovorika v dvojicah v karieri, Kata pa je v Eastbournu slavila že tretjič, prvič s francosko soigralko. Brez dvoma je v Devonshire Parku za ta uspeh požela velik aplavz.

''Včasih obstajajo kraji, kjer se res počutiš udobno in za mene je to prav Eastbourne'', je povedala Velenjčanka. ''Tu sem vedno igrala zelo dobro, prav tako se tu zelo dobro počutim. Ta turnir je zelo pomeben, odlično je, če odigraš veliko tekem, saj je to zadnji dogodek pred Wimbledonom, trava pa je specifična podlaga''.

''Za naju je to prva skupna lovorika in po drugem izgubljenem finalu v Stuttgartu sem nekako imela občutek, da bo v tretje le uspelo. Zato sem še posebej vesela za mojo soigralko Caroline'', je zaključila Katarina Srebotnik.

 

AEGON International
Kategorija: WTA Premier
Datum: 21.06.2015 - 27.06.2015
Žreb: S-32 D-16
Podlaga: Trava
Nagradni sklad: $ 665,900
http://www.lta.org.uk/fans-major-events/AEGON-British-Tennis-Series/AEGON-International/Finale(dvojice):

4-Katarina Srebotnik/Sania Mirza (SLO/FRA) beat Yung-Jan Chan/Jie Zheng (TPE/CHN) 7-6(5) 6-2

 

pripravil: L.S.

foto: zimbio.com

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete