Srebotnikova in Garcia v polfinalu Eastbourna šokirala prvo dvojico sveta

26.06.2015
EASTBOURNE, V.B. - Na močnem WTA turnirju na travi v Eastbournu se je slovenska teniška asinja Katarina Srebotnik s Caroline Garcia prebila v veliki finale.

V polfinalu 666,000 USD vrednega travnatega turnirja v Eastbournu, sta Katarina Srebotnik in Francozinja Caroline Garcia šokirali kar najboljšo dvojico na turneji. S 7-5, 6-4 sta padli letos malokrat premagani Martina Hingis in Sania Mirza. Bravo!

70 lovorik v dvojicah imata skupno (ne skupaj) izjemna Švicarka Martina Hingis in Indijka Sania Mirza, od tega letos skupaj tri. Najboljša dvojica sveta je slavila v Indian Wellsu, Miamiju in Charlestonu, na lestvici pa zasedata prvo in drugo mesto. No, to pa ni bilo dovolj za danes odlično razploženo slovensko-francosko navezo. 

Velenjčanka se je tako nekako maščevala Hingosovi, za letošnji poraz v finalu Brisbana, a Švicarka je takrat igrala z Lisickijevo. 

Srebotnikova in Garcia sta v Eastbournu 4. nosilki, na lestvici dvojic pa zasedata 22. in 24. mesto. Slovenska tenisačica ima že neverjetnih 35. kariernih zmag med dvojicami medtem, ko ima Garcia eno. 

 

AEGON International
Kategorija: WTA Premier
Datum: 21.06.2015 - 27.06.2015
Žreb: S-32 D-16
Podlaga: Trava
Nagradni sklad: $ 665,900
http://www.lta.org.uk/fans-major-events/AEGON-British-Tennis-Series/AEGON-International/Polfinale(dvojice):

4-Katarina Srebotnik/Sania Mirza (SLO/FRA) beat Martina Hingis/Sania Mirza (SUI/IND) 7-5 6-4

 

pripravil: L.S.

foto: zimbio.com

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete