FOTO! Rafael Nadal na naslovnici revije MensHealth!

05.05.2012
Rafael Nadal se je pokazal na naslovnici revije MensHealth in razveselil mnoga dekleta!

Španski teniški matador Rafael Nadal je bil predstavljen v reviji MensHealth za italijansko področje. Seveda je kralj peska dobil svoj prostor na naslovnici... .

 

Rafael Nadal je nezadovoljen z ATP 1000 turnirjem v Madridu že od takrat, ko so zamenjali termin igranja in ga iz trde podlage prestavili na rdeči pesek malo pred Roland Garosom. Sedaj, ko so zamenjali rdeči pesek z modrim, pa je njegovo nezadovoljstvo še toliko večje. Na tiskovni konferenci pred začetkom turnirja je povedal:

"Nisem spremenil mnenja o konceptu in organizaciji tega turnirja. Moje kritike ne letijo na turnir ampak na ATP, ki ne bi smela nikoli dovoliti spremembe na turnirju takšnega ranga"!

Organizacija ATP je sporočila, da so organizatorji turnirja opravili vse potrebne teste za izvedbo turnirja:

"Dobili so dovljenje za eno leto, kako bo naprej pa bomo videli glede na potek turnirja in mnenja igralcev. Mislimo, da je dobro, da poskušajo biti organizatorji turnirjev inovativni," je dejal predstavnik združenja ATP!

2. igralec sveta Rafael Nadal je igral 3 x v finalu Madrida in 2 x izgubil odkar se igra na pesku:

"Ta turnir je najmanj podoben turnirjem na peščeni podlagi. Tukaj se lahko vedno zgodi, da igraš slabše. To govorim v dobro turnirjev in igralcev, imamo turnir, ki ustvarja probleme"!

Kanadski bombarder Miloš Raonič je po preizkusu podlage sporočil na Twitter: "Odboj žogice je nižji in na igriščih kjer sem treniral, nekoliko bolj drsi"!

Rafael Nadal je lani v finalu izgubil proti neverjetnemu Srbu Novaku Djokoviču, ki je imel takrat serijo 43 zaporenih zmag. V Monte Carlu mu je končno uspelo premagati Srba po 7 zaporedno izgubljenih finalih. Teden kasneje je osvojl še turnir v Barceloni :

"Praktično je nemogoče ponoviti to kar mu je uspelo lani. Zame sta bila zadnja dva tedna zelo pozitivna in stvari gredo v pravo smer. Zadovoljen sem s svojo igro"!

Španec je tudi saniral poškodbo levega kolena, ki naj bi bilo sedaj 100% pripravljeno.

"Odigral sem dva turnirja zapored brez problemov. To je zelo pomembno zame in za mojo samozavest. Koleno je sedaj perfektno," je zaključil Rafael Nadal!

 

foto : images.google

pripravil : Marjan B. 

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete