FOTO! Šarapova je bodrila Dimitrova in pokazala wimbledonski dres!

12.06.2013
Potem ko je še drugo leto zapored igrala v finalu grand slam turnirja v Roland Garrosu, a tokrat ostala brez naslova, si je sibirska teniška lepotica Marija Šarapova vzela čas za podporo svojemu novemu fantu, Bolgaru Grigorju Dimitrovu!

LONDON, V.B. - Rusinja Marija Šarapova se je iz Pariza v London pripeljala z vlakom in na tribuni teniškega kluba v Queensu, glasno vzpodbujala "Grišo", ki je v 1. krogu premagal Izraelca Dudija Selo!

Marija si na področju mode ni vzela premora in je predstavila nov  športni dres podjetja Nike, ki ga bo nosila na prestižnem grand slam turnirju v Wimbledonu. Pri poziranju ji je družbo delala še mlada Kanadčanka Eugenie Bouchard!

 

Kjer je Marija Šarapova, je tudi denar. Ob Američanki Sereni Williams in Kitajki Li Na, je Rusinja uvrščena med 100 športnikov z največjim zaslužkom na svetu po Forbsovi lestvici za leto 2013. Vse 3 tenisačice so edine ženske med TOP100. Marija je že 9 leto zapored vodilna športnica po zaslužku z in predvsem ob teniškimi dejavnostmi. Rusinja je z 29 milijoni $ zaslužka na 22. mestu. Serena Williams je v žep pospravila 20,5 milijona $ in je na 65. mestu. Kitajska herojinja Li Na pa je na 85. mestu z 18,2 milijona $ zaslužka!

"Lahko smo srečni, da imamo v našem športu globalno tako popularne športnice kot so Marija, Serena in Li, ki privabljajo velike sponzorje. Ob praznovanju 40 letnice WTA, je neverjeten uspeh naših športnic izven tenisa dodatno potrdilo kako daleč je prišel naš šport," je dejala Stacey Allaster predsednica in CEO organizacije WTA.

 

foto : images.google

pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete