FOTO, VIDEO! Ali je Grigor Dimitrov "ujel" Marijo Šarapovo!

08.12.2012
Bolgarski teniški zvezdnik Grigor Dimitrov-Griša, je kot kaže postal "vroča roba" za teniške igralke!

Sedaj, ko sta se nekako umirila Radek Stepanek in Jurgen Melzer, je na sceno stopil mladi bolgarski zvezdnik Grigor Dimitrov, ki so ga nekateri že poimenovali "Mr. Cassanova". Tokrat naj bi bila v igri sibirska teniška lepotica Marija Šarapova, ki je postala tarča mnogih moških odkar je prekinila zvezo s slovenskim košarkarjem Sašo Vujačičem!

V prvem delu letošnje sezone se je "Griša" srečeval z najboljšo igralko zadnjega desetletja Američanko Sereno Williams, a intimne zveze nista hotela javno potrditi. Serena je sedaj v zvezi s trenerjem Patrickom Mouratogloujem, ki je bil trener Serene in Grigorja.

Prejšnji konec tedna se je Marija Šarapova nahajala na ekshibiciji v Milanu in ko se je sprehajala po središču italijanske prestolnice mode, so kamere ujele 21-letnega Bolgara, ki je z ekipo hodil za Marijo in jo ujel pri semaforju (viedo - 12. in 16. minuta)!

Video:

Na spodnjem videu je novinar v intervjuju na začetku leta vprašal Grigorja Dimitrova s katero teniško igralko iz WTA lestvice bi hodil. Bolgar ni hotel izdati imen, je pa povedal, da sta mu všeč dve, Rusinja in Američanka. Prav lahko bi bili zaželjeni Serena in Marija, prva je že preteklost pri drugi pa se še ne ve... .

foto : images. google

pripravil : Marjan B.

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete