FOTO! Venus in Serena Williams obiskali otroško kliniko in igrali tenis!

30.04.2011
Washington, ZDA - Venus in Serena Williams sta v četrtek obiskali otroško kliniko v glavnem mestu ZDA in z mladostnikom pokazali nekaj osnov teniške igre!

Ljubitelje tenisa je seveda najbolj zanimalo, ali se sestri Williams, ki sta že dlje časa odsotni iz WTA turneje vračata na sceno. Obe sta odpovedali nekaj turnirjev pred Roland Garrosom, ki pa je tudi pod velikim vprašajem!

"Počutim se bolje, ravnokar sem začela s treningi. Malo že zamujam glede na moje upanje in pričakovanja. Moram biti pozorna in ne smem hiteti. Previdnost je zelo pomembna, ko si na tesnem s časom," je dejala 13 kratna zmagovalka turnirjev za grand slam Serena Williams.

 

 

O nastopu v Roland Garrosu so vprašali tudi 7 kratno zmagovalko grand slam turnirjev Venus Williams :

"To je veličasten turnir in želiva si biti tam. Gledava le teden za tednom in dobra stvar je, ker sva v vedno boljšem stanju"!

Nobena od igralk ni hotela direktno povedati ali bosta igrali v Parizu ali ne. V zakulisju se govori, da naj bi izpustili peščeno sezono in se pojavili v Wimbledonu, kjer sta skupaj osvojili 9 naslovov med posameznicami, a nihče ne ve v kakšni formi bosta takrat... .

 

 

 

 

 

 

 

 

foto : gettyimagesp

ripravil : Marjan B.

 

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete