FOTO! Venus in Serena Williams sta se pokazali v Hamptons magazinu!

22.08.2011
ZDA - Najbolj slavni teniški sestri Venus(31) in Serena(29) Williams, sta še vedno v središču zanimanja medijev. Tokrat krasita naslovnico revije Hamptons!

Sestri v članku ena drugi postavljata vprašanja o modi, o tem kaj bo Venus nosila na OP ZDA, o Petu Samprasu, o psih itd. .

Venus : Serena povej mi nekaj o tem poletju, tvoji čudoviti vrnitvi na igrišča in kako se počutiš pred nastopom na OP ZDA?

"Trdo sem delala skozi celo poletje in sem bila v Wimbledonu kar malo razočarana, čeprav glede na okoliščine pred tem, ne bi smela biti. Morala bi biti srečna, ker ponovno lahko igram, a nisem bila, saj hočem biti vedno na vrhu. Od takrat sem se še bolj posvetila treningu. Poskušam postaviti stvari na svoje mesto, saj sem v času bolezni in poškodbe skoraj pozabila kako se igra tenis, predvsem pa se moram fizično dobro pripraviti"!

Venus : Povej mi nekaj o svojih prvih vtisih o OP ZDA?

"Spominjam se Peta Samprasa iz leta 1990, ko je prvič osvojil OP ZDA. Bil je še zelo mlad in mnogi so govorili, da bo postal velik šampijon. Nosil je zelo kratke hlačke, skoraj bikini"!(smeh)

Venus : Ali se ti je zdel Pete srčkan?

"Predvsem se mi je zdel vroč leta 1996, a to ne pomeni veliko, saj v glavnem vse velike osebnosti delujejo vroče. V bistvu pa se najbolj spominjam, ko sem prvič gledala tebe na OP ZDA"!

Več si lahko preberete tukaj :

V uredništvu so se potrudili in naredili nekaj res lepih fotografij slavnih športnic. Pa poglejmo kaj so pripravili!

 

 

 

 

 

 

foto : hamptons magazine

pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete