Kje nastopajo naši najboljši?

06.05.2012
Naši najboljši teniški igralci in igralke pred glavnim dogodkom v letošnji sezoni na pesku v Roland Garrosu tekmujejo na turnirjih v Evropi!

Prva Slovenka Polona Hercog (37. na WTA) bo že čez nekaj trenutkov igrala na močnem WTA turnirju v Madridu. Kot kaže je že sanirala poškodbo zaradi katere je predala dvoboj na turnirju v Estorilu sredi tedna. Njena nasprotnica bo najboljša Izraelka, 54. igralka sveta Shahar Peer, ki pa zaenkrat še ni prikazala prave forme.

Najboljši Slovenec Blaž Kavčič se bo ta teden posvetil treningu pred nastopom na ATP 1000 turnirju v Rimu. 32-letna Petra Rampre(151.) se v kvalifikacijah bori za nastop na močnem 100.000$ +H vrednem ITF turnirju v Franciji. V 1. krogu je premagala 19-letno domačinko Amandin Hess e(470.). V 2. krogu ji bo nasproti stala še ena Francozinja, 21-letna Myrtille Georges (374.)!

Grega Žemlja in Aljaž Bedene bosta prihodnji teden igrala na 85.000evrov vrednem Challengerju v Pragi. Grega bo v 1. krogu igral s kvalifikantom in upamo, da bo našel pravo formo pred Parizom, Aljaž pa se bo v 1. krogu pomeril z neugodnim ameriškim veteranom Michaelom Rusellom, ki pa je bolj specalist za trde podlage in upamo, da bo Aljaž nadaljeval z dobro igro, ki jo kaže v letošnji sezoni na pesku ter se uvrstil v 2. krog!

Naši nastopajo tudi v igri dvojic. Katarina Srebotnik, Polona Hercog in Andreja Klepač s svojimi partnericami v Madridu. Grega Žemlja in Aljaž Bedene pa bosta igrala skupaj v Pragi!

 

foto : images. google

pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete