Lara Arruabarrena-Vecino slavila v Caliju!

18.02.2013
CALI, KOLUMBIJA - Španka Lara Arruabarrena-Vecino je zmagovalka WTA 125k teniškega turnirja v Kolumbiji, ki spada med najmanjše na ženski turneji.

Eno leto po tem, ko je Španka Lara Arruabarrena-Vecino slavila na WTA turnirju v Bogoti in se postavila na teniški zemljevid, je postala še zmagovalka peščenega WTA 125k turnirja v Caliju. Omenjena serija turnirjev je nova v ženskem teniškem koledarju.

V zadnji dveh krogih, četrtfinalu in polfinalu, je Španka zmagala po dveh zaporednih nizih, tudi v finalu pa domačinki Catalini Castano ni dovolila, da bi zmešala štrene. Po 1 uri in 9 minutah je Lara Arruabarrena-Vecino zmagala s 6-3, 6-2.

''Že včeraj sem igrala zelo samozavestno, vse skupaj pa sem danes ponovila. Catalina je ta teden igrala zelo dobro, v soboto pa je zmagala tudi v dvojicah. Upala sem, da bo tudi malo utrujena. Ja, jaz sem bila danes bolj sveža, vseeno pa sem se dobro pripravila na finale'', je povedala Španka po dvigu druge lovorike v karieri.

Maši Zec-Peškirič (248. na WTA) se ni uspelo uvrstiti v zadnji, odločilni del kvalifikacij WTA turnirja v Bogoti. Po zmagi v 1. krogu, jo je v drugem s 6-3, 6-4 izločila 2. nosilka, Španka Laura Pous-Tio. Dvoboj je trajal 1 uro in 25 minut, 155. igralka sveta pa je v dveh nizih prišla do 6 brejkov, Maša pa do štirih.

 

 

Copa Bionaire
Kategorija: WTA 125k
Datum: 11.02.2013 - 17.02.2013
Podlaga: Pesek
Nagradni sklad: $ 125,000
http://www.copabionaire.co/


Finale:

(2) L Arrabuarrena Veci (ESP) d C Castano (COL) 63 62

 

pripravil: L.S.

foto: wtatour.com
 

 

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete