Polona Hercog že v glavnem delu, uspešen tudi Luka Gregorc!

07.08.2011
Polona Hercog je uspešno končala kvalifikacije za nastop v glavnem delu turnirja WTA Premier5 v Torontu!

WASHINGTON, ZDA - Polona Hercog je v finalu kvalifikacij po zaostanku enega niza, na koncu uspela zlomiti odpor neugodne Britanke Heather Watson in slavila z rezultatom 2:6,6:3,6:2 v nizih!

Britanka je v prvem nizu izjemno dobro servirala in imela dober izkoristek tako prvega kot drugega servisa in naši igralki ni dopustila niti ene priložnosti za brejk. Sama je izkoristila 2 od 3 priložnosti in z lahkoto povedla z 1: 0. V 2. nizu sta bile obe igralki slabši in v seriji brejk priložnosti je bila uspešnejša Polona, ki je naredila 3 brejke, Heather pa 1 in izid je bil izenačen na 1:1. V odločilnem 3. nizu je Polona končno prišla do pravega nivoja servisa in ob tem anulirala 4 brejk priložnosti Britanke, sama pa je izkoristila 2 in gladko dobila niz ter dvoboj, ki je trajal skoraj 2 uri in pol, v svojo korist!

Polona Hercog si je z uvrstitvijo v glavni del že priigrala 5.500$ in osvojila 31 točk(30 + 1)!


Binghampton, ZDA - Luka Gregorc(532.) pa se bo poskušal uvrstiti na 50.000$ vreden  challenger, ki se igra v ZDA. V 1. krogu je bil kot 3. nosilec prost, v 2. krogu pa je ugnal Francoza Alexandreja Haggaija s 6.2,6:2 v nizih. V zadnjem krogu mu bo nasproti stal Darian King(967. na ATP), ki je premagal Spencerja Feldmana s 6:2,7:5 !

 

 

foto : Marko Sivec

pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete