Presenetljivo: 'Razočarani' Đokovič izpušča Masters v Cincinnatiju

09.08.2016
Najboljši teniški igralec sveta Novak Đokovič izpušča teniški turnir serije Masters v Cincinnatiju.

Boleč poraz Novaka Đokoviča na olimpijskih igrah v Riu De Janeiru je pustil posledice. Srb je objavil, da ne bo nastopil na ATP1000 turnirju v Cincinnatiju, turnirju, ki mu edini manjka v zbirki Mastersov.

Najboljši teniški igralec na svetu se je odločil, da zaradi utrujenosti in poškodbe ne bo zaigral v Cincyu. Na to lovoriko, ki mu manjka, bo moral tako še počakati. Naslednji njegov nastop bo na OP ZDA.

Đokovič je iz nedelje na ponedeljek končal z nastopi na olimpijskem turnirju v Braziliji. Potem, ko ga je v 1. krogu posamične konkurence premagal Juan Martin del Potro, je v dvojicah izgubil z Zimonjičem.

''Žal mi je, da sva izgubila. Ni bilo tako, kot sva si zamislila in težko je, če nisi stoodstotno zdrav'', je povedal Nole po porazu ter dodal: ''Nič v življenju ni gotovo, še posebej v športu. Ta poraz ni prvi, niti zadnji, a zelo boli, ker se je zgodil na olimpijskih igrah''.

Ja, Novak si je zelo želel olmpijskega odličja. Kako močna je bila želja je bilo videti po porazu z Argentincem Del Potrom, ko je teren zapustil v solzah.

 

pripravil: L.S.

foto: Facebook

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete