Roger Federer čuti rahlo bolečino v hrbtu!

13.03.2013
Veliki Švicar Roger Federer je začutil manjšo bolečino v hrbtu na dvoboju 3. kroga proti Hrvatu Ivanu Dodigu v Indian Wellsu. Federer meni, da bo vse v redu, saj so bolečine v hrbtu pogost pojav pri igralcih na ATP turneji!

INDIAN WELLS, ZDA - Leta 2008 je moral Roger Federer predati četrtfinalni dvoboj (ATP 1000) zaradi težav s hrbtom proti Američanu Jamesu Blaku, še preden je stopil na igrišče. To je bila tudi njegova prva predaja dvoboja v karieri, ko je že začel igrati turnir.

"Takrat stvari sploh niso bile dobre. Mislim, da je bilo ekstremno. Od tedaj stalno delam vaje za hrbet in vse kar je potrebno, da se ne bi kaj takega ponovilo. Težave s hrbtom sem imel že v mlajših letih, ko še nisem bil na pravi fizični ravni. Mislim, da lahko vsak igralec pove kaj o problemih s hrbtom, saj jih ima skoraj vsak človek. Če me boli kakšen večer, morda dan in pol ter lahko kljub temu igram, potem je v redu. Bolečino v hrbtu sem čutil tudi lani v Wimbledonu proti Malissu, a se je do dvoboja proti Južniju stvar umirila," je dejal Roger Federer!

Roger Federer bo imel do naslednjega dvoboja 48 ur časa za ureditev težav in kot pravi sam bi bil presenečen, če ne bi bil pripravljen za dvoboj proti Stanislasu Wawrinki še posebej, ker si bo po Indian Wellsu vzel skoraj 2 mesečno pavzo od tekmovanj!

 

foto : images.google

pripravil : Marjan B.

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete