Srebotnikova v finalu dvojic Indian Wellsa za las prekratka!

17.03.2013
INDIAN WELLS, ZDA - Katarina Srebotnik je skupaj z Rusinjo Nadjo Petrovo izgubila finalni dvoboj dvojic na močnem WTA Premier turnirju v Indian Wellsu.

Jekaterina Makarova in Jelena Vesnina sta v finalu ženskih dvojic preprečili slavje Katarini Srebotnik in Nadji Petrovi. Ruska dvojica je slavila s 6-0, 5-7, 10-6.

Kar tri Rusinje so tvorile finale ženskih dvojic v Indian Wellsu, med njih pa se je vrinila tudi ena najboljših tenisačic dvojic na WTA turneji, Velenjčanka Katarina Srebotnik, ki v letošnji sezoni vihti lopar v paru z Nadjo Petrovo.

4. nosilki Vesnina in Makarova sta brez napake začeli finale v kalifornijski puščavi, saj sta 1. niz  dobili kar s 6-0, vseeno pa sta morali za naslov krepko garati. Kata in Nadja sta se vrnili in 2. niz dobili v zaključku s 7-5, v super podaljšku pa celo povedli 6-4. Žal to ni bilo dovolj, da bi se veselili drugega letošnjega naslova. Ruska naveza je udarila še enkrat, ob pravem času. Nanizali sta 6 točk zapored za končno slavje po 90 minutah igre. Ja, Vesnina in Makarova sta v petih tekmah na turnirju v Indian Wellsu, kar štirikrat dobili super tajbrejk in imata na računu skupaj 3 turnirske naslove.

Srebotnikova in Petrova sta letos slavili v Sydneyu, trikrat pa sta obstali v finalu, Dohi, Dubaju in Indian Wellsu, ki spadajo med najmočnejše turnirje na svetu (WTA Premier).

 

BNP Paribas Open
Kategorija: WTA Premier
Datum: 06.03.2013 - 17.03.2013
Žreb: S-96 D-32
Podlaga: Trda
Nagradni sklad: $6,020,268
http://www.bnpparibasopen.com/


Finale (dvojice):

(4) J Makarova/J Vesnina (RUS/RUS) d. (3) K Srebotnik/ N Petrova (RUS) 60 57 106
 

 

pripravil: L.S.

foto: zimbio.com

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete