VIDEO! "Če bo Milan osvojil naslov bo Djokovič dobil Wimbledon," je dejal Zlatan Ibrahimovič in to se je res zgodilo!

23.07.2011
MILANO, ITALIJA - Najboljši teniški igralec na svetu Novak Djokovič, je obiskal nogometaše AC Milana, v njihovem nogometnem centru Milanelo!

Novak Djokovič je lani na zimskih pripravah obiskal trening kamp nogometašev AC Milana v Dubaju. Takrat so si med seboj izmenjali najlepše želje, končalo pa se je tako, da je Novak Djokovič postal št. 1 svetovnega tenisa in letos zaenkrat izgubil le en dvoboj, AC Milan pa je osvojil naslov italijanskega prvaka!

V upanju, da bo njihovo ponovno srečanje obrodilo podobne rezultate tudi v prihodnosti, je Srb včeraj obiskal Milanov nogometni center Milanello, kar je vzbudilo veliko pozornost italijanskih medijev.

"Na zimskih pripravah AC Milana v Dubaju, mi je Zlatan Ibrahimovič rekel, da bom osvojil Wimbledon, če bo Milan državni prvak in to se je tudi uresničilo," je dejal Novak Djokovič!

Novak Djokovič je 3. junija osvojil najprestižnejši turnir na svetu, AC Milan pa je postal že 18. v zgodovini prvak Italije!

"Sedaj so pred nami novi izzivi. Milan bo poskušal osvojiti ligo prvakov, jaz pa bom poskušal čim dlje zadržati št. 1"!

Novak Djokovič je prvič obiskal Milanov nogometni center Milanello, nad katerim je bil navdušen. Za medije se je slikal z domačim igralcem Antonijem Cassanom in Nizozemcem Clarensom Seedorfom ter s predstavniki kluba!

"Že moj oče je navijal za AC Milan in ljubezen do tega kluba prenesel tudi name. Ob Ibrahimoviču, ki je moj idol, so mi všeč skoraj vsi ostali, Cassano, Pato, Robinho, Seedorf, legendarni Gattuso, Ambrosini, Nesta, Inzagi itd. . Sedaj ko sem jih spoznal in videl kako delajo, še bolj verjamem v nadaljevanje njihovih zmag," je dejal navdušeni Nole, ki se je z nogometaši pogovoril tudi na skupnem kosilu!

 

foto : AFP

pripravil : Marjan B.

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete