VIDEO! Grigor Dimitrov in Richard Gasquet skoraj "umrla" na igrišču!

03.06.2012
Pariz, Roland Garros - Bolgar Grigor Dimitrov in Francoz Richard Gasquet sta na grand slam turnirju v Roland Garrosu odigrala točko z 38 izmenjavami udarcev!

Če sta Američan John Isner in Francoz Paul-Henri Mathieu odigrala izčrpljujoč dvoboj, ki je trajal skoraj 6 ur, sta Grigor Dimitrov in Richard Gasquet svoje fizične limite občutila v eni sami točki. Po 2 urah igre sta si igralca izmenjala žogico kar 38 x! Na koncu je točko dobil Francoz, ki je bruhal na igrišču, Bolgar pa se je zrušil na tla in se po kolenih privlekel do stola. Dvoboj "malih" Federerjev je bil res naporen!

"Res sem izbruhal banano, ki sem jo zaužil pri 5:4. Verjetno je še zmeraj na rdečem pesku igrišča Suzanne Lenglen. Počutil sem se zelo slabo. Ampak on je padel na tla in verjetno je bil še v slabšem stanju kot jaz," je dejal Richard Gasquet, ki se je z zmago uvrstil v 3. krog, kjer je včeraj že premagal veterana Tommya Haasa, ki je prišel v glavni del preko kvalifikacij!

Z osvojeno točko je Richard malo kasneje dobil 2. niz in na koncu slavil s 5:7, 7:5, 6:2, 6:3, pohvale pa si zasluži tudi Grigor, ki je vseeno vztrajal do konca.

"Bilo je težko, saj je bila točka pri izidu 5:4 v 2. nizu zelo pomembna in dolga, oba sva jo hotela dobiti. Po tej točki je bil on na tleh. Ne vem kolikokrat sva si izmenjala žogico, a trajalo je zelo dolgo. To je bila ključna točka zame, saj bi bilo 2:0 v nizih zanj. Bil sem v slabem položaju. Videl sem, da v 3. nizu ne igra več tako kot prej. Imel je fizične težave in to mi je omogočilo vrnitev," je po dvoboju rekel Gasquet!

 

foto : images.google

pripravil : Marjan B.

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete