VIDEO! Jezna Serena Williams zlomila lopar, izpadla tudi Katarina Srebotnik!

01.10.2013
Na močnem WTA turnirju v Pekingu je bilo v igri dvojic kar nekaj presenečenj že na začetku!

PEKING, KITAJSKA - Kadar se v igri dvojic pojavita sestri Venus in Serena Williams, se že v osnovi dvigne kvaliteta turnirja, saj sta sestri težko premagljivi. A tokrat sta izpadli že v 1. krogu proti navezi Hao Čing Čan (Tajvan) in Liezel Huber (ZDA). Huber je sicer bila v preteklosti v vrhu parov z rojakjinjo Liso Raymond, a poraza sester tako zgodaj ni bilo pričakovati. Je pa ista naveza v četrtfinalu Tokia izločila tudi Katarino Srebotnik in Jeleno Jankovič!

Pri rezultatu 7:6(3), 4:6, 9:10 je Serena Williams servirala za obstanek v dvoboju (šampijonski podaljšani niz se igra do 10 na razliko 2 točk), a je pri tem naredila dvojno napako in nasprotnici sta se veselili velike zmage. Serena je še enkrat več pokazala, da težko prenaša poraze in je v jezi tolkla z loparjem ob tla in ga potem vrgla z igrišča. Vse si lahko ogledate na priloženem videu!

Nepričakovano pa sta v 2. krogu izpadli 4. nosilki Slovenka Katarina Srebotnik in Srbkinja Jelena Jankovič, ki sta bili v 1. krogu prosti. Rusinja Vera Duševina in Španka Arantxa Parra Santonja sta bili usodni za slovenskosrbsko navezo. Tudi ta dvoboj se je odločal v šampijonski podaljšani igri, na koncu je bilo 6:4, 6:7(4), 10:6 za Rusinjo in Španko! Slovenka in Srbkinja sta za nastop prejeli 14.000$ (skupaj) in 140 WTA točk!

Katarina Srebotnik in Jelena Jankovič sta do sedaj skupaj igrali v Carlsbadu (polfinale), Torontu (zmaga), Tokiu  (četrtfinale) in Pekingu (2. krog).

 

foto : images.google, zimbio

pripravil : Marjan B.

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete