Li Na: "Ne vem kaj se je zgodilo s Sereno po 1. nizu"!

29.10.2013
Kar nekaj teniških igralk ni navdušenih nad obnašanjem kraljice ženskega tenisa, Serene Williams, na igrišču!

CARIGRAD, TURČIJA - Kitajska teniška junakinja Li Na, je bila po porazu v finalu zaključnega turnirja WTA turneje v Carigradu začudena nad "preobrazbo" najboljše igralke zadnjega desetletja, Američanke Serene Williams, ki je z zmago le še potrdila svoj status kraljice. Serena je dvoboj začela v zelo počasnem ritmu. Izgubila je 1. niz in videti je bila zelo utrujena. Potem pa se je zgodil "klik" in Američanka je furiozno osvojila naslednja 2 niza ter se veselila nove lovorike!

"To je verjetno razlog, zakaj živi v Los Angelesu," se je šalila Li Na, ki je imela v mislih predvsem hollywoodske igralce in igralke. "Res ne vem kaj se je zgodilo z njo. Na začetku dvoboja je bilo videti kot, da bo umrla na igrišču. Toda v zadnjem nizu je začela servirati preko 180, 190 km/h, res ne vem kaj bi si mislila o tem," je zaključila Li Na!

O "igralskih" sposobnostih Serene Williams je spregovorila tudi Jelena Jankovič, potem ko je izgubila po težki borbi v polfinalu!

"Vedno kadar izgublja začne servirati počasneje in ne teče več za vsako žogico. Igralke moramo biti na to pozorne. To ni bilo prvič v najinih dvobojih. Ko pridejo na vrsto odločilni trenutki ali servisi, ne veste kako bo reagirala. Ali bo hitra ali pa počasna. Ves čas morate biti pozorni. Ona je najboljša na svetu, daleč najboljša in igra zelo dobro, toda mislim, da bi se morala obnašati športno ne glede na zmago ali poraz," je takrat dejala Jelena Jankovič!

 

foto : images.google

pripravil : Marjan B.

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete