VIDEO! Nadal je emocionalno prazen in še ne ve, če bo igral za Španijo!

12.09.2013
Španski teniški matador Rafael Nadal je v razgovoru za španski časnik 'Marca' dejal, da je po zmagi na OP ZDA čustveno izčrpan in da je kar malo težko preklopiti na peščeno podlago v Davisovem pokalu, kjer se bo Španija pomerila z Ukrajino!

MADRID, ŠPANIJA - Španski selektor Alex Corretja se bo odločil o uvrstitvi Nadala za prvi dan dvoboja, potem ko bo videl v kakšnem stanju je prva vilolina reprezentance. Lahko ga ima v rezervi in začne s Tommyem Robredom in Fernandom Verdascom. Za Ukrajince bosta igrala Aleksandr Dolgopolov in Sergej Stahovski, ki nima najboljših rezultatov na pesku.

Nadalov prijatelj Marc Lopez bo igral v igri dvojic in morda se mu bo Rafael pridružil v soboto?

"Trenutno sem povsem prazen in rahlo utrujen od vsega skupaj. V čustvenem smislu, če si igral mesec dni in zmagal na vseh dvobojih ter na koncu postavil češnjo na torto v New Yorku, sledi padec in to je logično. To ni nič čudnega in upam, da se bom pobral v naslednjih dneh. Predvsem bi se rad spočil in regeneriral ter se dobro pripravil na azijsko turnejo. To je zadnji šprint v sezoni in pri tem se borim za nekaj posebnega, št. 1 na koncu leta. Nastop v Davisovem pokalu mi ne bo pomagal k temu cilju, saj ni dobro menjati podlage. A že pred meseci sem potrdil nastop in zato bom prišel v Madrid v upanju, da bom lahko pomagal," je dejal Rafael Nadal!

Španec je po zmagi na OP ZDA igral še v reklamnem video spotu medijske hiše ESPN z naslovom "This is SportsCenter"!

 

foto : images.google

pripravil : Marjan B.

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete