VIDEO! Teniške zvezde odgovarjale na hitra vprašanja!

01.12.2012
Viktorija Azarenka, Agnieszka Radwanska, Li Na, Petra Kvitova, Angelique Kerber, Sara Errani in Maria Šarapova so v oddaji Pedra Pinta na televiziji CNN, odgovarjale na hitra vprašanja!

Medtem je trenutno 2. igralka sveta Rusinja Marija Šarapova že prispela v Milano, kjer bo igrala na ekshibiciji skupaj s Srbkinjo Ano Ivanovič in Italijankama Saro Errani ter Roberto Vinci.

"Vedno je cilj št. 1, priti na ta položaj in tam tudi ostati. Lažje je priti na vrh kot pa tam dlje časa ostati," je dejala sibirska teniška lepotica Marija Šarapova.

Tudi za Saro Errani je izredno uspešna sezona v kateri je prišla do 6. mesta na WTA lestvici, igrala finale Roland Garrosa, polfinale OP ZDA in na obeh turnirjih slavila v igri dvojic z rojakinjo Roberto Vinci in tako postali št. 1 v igri dvojic!

"To je bilo res neverjetno leto. Skozi vso sezono sem bila konstantna in dosegla lepe rezultate tako med posameznicami kot v igri dvojic. Težko bo vse skupaj ponoviti, trudila se bom maksimalno," je rekla Sara Errani!

 

 

foto : images.google

pripravil : Marjan B.

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete