VIDEO! Tommy Haas in Janko Tipsarevič sta poskušala igrati tenis v zraku!

11.07.2012
Nemec Tommy Haas in Srb Janko Tipsarevič sta na ATP turnirju v Stuttgartu dobila priložnost za simulacijo letenja!

Organizatorji ATP turnirja Mercedes Cup so se tokrat še dodatno potrudili za anamicijo igralcev in gledalcev, ob teniški dvobojih. V športni kompleks so namestili napravo (Power Horse, Air Tennis), ki omogoča podobne občutke kot jih doživijo padalci.

"Neverjetno je, ko za kratek čas dobiš obutek letenja s pomočjo te naprave. Mislim, da si vsak človek želi leteti. Veliko let nazaj sem skakal s padalom, a tega ne počnem več odkar sem postal očka. To je pravi način, da ponovno dobiš občutek letenja. Čutiš močan pritisk na ramena. Moraš vzpostaviti ravnotežje, kljub močnemu vetru. Zadovoljen sem s svojim učinkom. Za Tipsija je bilo to prvič, a se je dobro držal," je dejal Tommy Haas!

Janko Tipsarevič je nekoč pomislil, da bo skočil iz letala zaradi nesporazuma s svojim agentom. Bil je zelo zadovoljen s ponudbo organizatorjev :

"To je bilo perfektno. Mislil sem da bo vse skupaj lažje, da bom v zraku le užival, a je potrebno vložiti velik napor, da se obdržiš v zraku. Mislim, da bi tudi ostali turnirji lahko ponudili kakšne podobne stvari. Vedno rad počnem kakšne nove stvari v življenju. S Tommyjem sva se lepo zabavala in tudi gledalci so prišli na svoj račun"!

foto : images.google

pripravil : Marjan B.

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete