Žemlja v četrtek kar trikrat na igrišču travnatega Queensa; Klepačeva izpadla v dvojicah Nürnberga!

14.06.2013
Najboljši slovenski teniški igralec Grega Žemlja (51. na ATP), je v četrtek na travnatem turnirju v Queensu odigral kar tri tekme. Po dvoboju s Tomašem Berdychom, je s Srbom Troickim nastopal še v igri dvojic, izpadla sta v 2. krogu.

LONDON, VB - 26-letni Grega Žemlja je imel v četrtek natrpan urnik na travnatem ATP turnirju v Queensu. Najprej je igral dvoboj 3. kroga v posamični konkurenci, kjer je bil od  njega boljši 6. tenisač sveta Tomaš Berdych, potem pa je s Srbom Viktorjem Troickim nastopal še v dvojicah.  

Zaradi dežja, ki je motil tekmovanje med tednom, sta morala na teren kar dvakrat. Najprej sta v 1. krogu s 7-5, 7-6 ugnala avstrijsko-češko navezo Oliver Marach/Lukaš Rosol, takoj po uvrstitvi v  2. krog pa sta že vihtela lopar v dvoboju  s 6. nosilcema Nenadom Zimonjičem in  Julienom Bennetaujem.  Srb in Francoz sta že utrujenega  Žemljo in Troickega ugnala s 6-4, 6-3 po manj kot uri igre.


NÜRNBERG,NEMČIJA - Koprčanka Andreja Klepač pa je v dvojicah nastopala na WTA turnirju na pesku v Nürnbergu.

Njena partnerica je bila Avstrijka Sandra Klemnschits, v 1.  krogu pa sta bili boljši od ameriške naveze  Asia Muhammed / Allie Will s 6-2, 7-6(4). Četrtfinale jima ni šel na roko v samem zajključku. Po super tajbrejku  (6-4, 5-7, 10-5) sta bili boljši Srbkinja Aleksandra Krunič in Poljakinja Katarzyna  Piter.

 

pripravil: L.S.

foto: zimbio.com

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete