VIDEO! Federer: "Z Wawrinko sva se pobotala v 5 minutah"!

19.11.2014
Člani teniške švicarske reprezentance v Davisovem pokalu so imelo včeraj tiskovno konferenco!

LILLE, FRANCIJA - Pred zadnjim dejanjem tekmovanj v letošnjem Davisovem pokalu, kjer se bosta v finalu pomerili Francija in Švica, so imeli slednji tiskovno konferenco. Seveda je bilo v središču pozornosti Rogerjevo zdravstveno stanje in njegov nesporazum z Wawrinko na zaključnem turnirju v Londonu!

Federer: "Stanje se izboljšuje, a še ne dovolj, da bi včeraj lahko treniral. Definitivno je vsak dan malo boljše. Potrebno je mirovanje, da napetost v hrbtu izgine in nato sledijo posebne vaje"!

Roger je nekaj besed namenil tudi o "vročem" pogovoru s Stanom v Londonu!

Federer: "Ni nobenih zamer. Sva prijatelja in ne sovražnika. Zgodilo se je nekaj v afektu, še pod vplivom dvoboja. Pogovorila sva se o tem v slačinici, ne samo o tem ampak tudi o mnogih drugih stvareh. Sedaj sva mirna in sproščena glede tega, normalno komunicirava. Mediji so vse skupaj napihnili. S Stanom sva se pobotala v 5 minutah. Oba si želiva osvojiti Davisov pokal"!

Ali bo Federer sposoben igrati na potrebnem nivoju zaenkrat ostaja uganka, saj tudi sam ne ve kako se bo odzvalo telo ob ekstremnih naporih... .

 

foto: images.google

pripravil: Marjan B.

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete