Magdalena Rybarikova osvojila Memphis!

20.02.2011
MEMPHIS,ZDA - Slovakinja Magdalena Rybarikova je prišla do svojega drugega naslova na WTA turnirjih v karieri.

Tokrat slovaška teniška igralka Magdalena Rybarikova ni imela težkega dela, saj je njena nasprotnica in 6. nosilka Kanadčanka Rebecca Marino po izgubljenem 1. nizu z 2:6 predala dvoboj. 

Rebecca Marino : "Težave s poškodbo so se pojavile že v polfinalu proti Rodini. Danes se mi je iz minute v minuto stanje slabšalo. Razočarana sem, ker sem morala predati dvoboj, a nisem hotela še bolj poslabšati stanja, saj bi to lahko pripeljalo do daljše odsotnosti iz teniške karavane"!

Na podelitvi nagrad se je Kanadčanka opravičila gledalcem, ki so bili prikrajšani v finalnem dvoboju : "Rada imam ta turnir in mi je res žal, da nisem bila sposobna pokazati več. Magdalena je igrala dobro ves teden in si je zaslužila zmago".

Rebecca Marino (levo) je prvič igrala v finalu WTA turnirja, Magdalena Rybarikova pa je v drugem kariernem prišla do drugega naslova

Rebecca Marino (levo) je prvič igrala v finalu WTA turnirja, Magdalena Rybarikova pa je v drugem kariernem prišla do drugega naslova

Magdalena Rybarikova : "Žal mi je za Rebecco. Nisem vedela, da je poškodovana, a sem med igro videla, da nekaj ni v redu. Vseeno si zasluži čestitke za prikazano na turnirju. Že proti Schiavonejevi v Avstraliji je igrala zelo dobro. Igra zelo agresivno, podobno kot Kvitova. Mislim, da bo naredila dobro kariero", je dejala zmagovalka ter dodala: ''Že kar nekaj časa je minilo odkar sem osvojila prvi turnir. V letu 2010 nisem igrala dobro. Dostikrat sem imela težak žreb in sem tesno izgubila proti najboljšim igralkam. Sedaj se počasi vračam in hočem priti nazaj med top 50. Z igro še vedno nisem zadovoljna. Moram igrati bolj agresivno. Ta teden je mi je prišel prav za dvig samozavesti".

 

Cellular South Cup 2011
Memphis, ZDA
13.02.2011-19.02.2011
Nagradni sklad: $220000
Podlaga: Trda (dvorana)
Tip: WTA


Finale:

Magdalena Rybarikova (SVK) d. (6) Rebecca Marino 6:2, predaja

 

foto : images.google

pripravil : Marjan B.
  

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete