Nič od spektakla v Osijeku. Nadal odpovedal nastop v pokalu Davis.

30.01.2017
Teniški navijači v Osijeku in bližini so razočarani. Najprej so jih v slabo voljo spravili domači igralci, saj bodo v 1. krogu sveovne skupine Davisovega pokala s Španijo nastopili z 'rezervno' postavo, sedaj je prihod odpovedal še prvi zvezdnik Rafael Nadal.

Hrvaški gledalci so v zadnjem času negodovali, ker bodo morali na srečanju pokala Davis gledati 'drugorazredno' ekipo, sedaj pa jih je doletel nov udarec. Prihod in nastop v Osijeku je odpovedal Rafael Nadal, ki je v nedeljo igral finale Odprtega prvenstva Avstralije.

Za hrvaško so odpovedali igranje za reprezentanco Marin Čilič (utrujenost), Borna Čorč (slabi odnosi s selektorjem) in Ivan Dodig (prednost je dal turnirjem), v ekipi pa so sedaj Franko Škugor, Nikola Mektič, Ante Pavič in Marin Draganja, ki jih je pozval kapetan Željko Krajan.

Mediji so že objavili, da so navijači zelo razočarani, saj ne bodo videli 's' od predvidenega spektakla v Osijeku, doletel pa jih je nov udarec.

''Rafa se je v zadnjem mesecu zelo utrudil in potrebije počitek. Proti Hrvaški ne bo nastopil, a sem prepričana, da bo zraven na prihodnjih akcijah'', je sporočila kapetanka Španije Conchita Martinez.

Nadala bo v španski reprezentanci zamenjal Feliciano Lopez (33. na ATP lestvici).

Hrvaška je lani igrala v finalu pokala Davis. V Zagrebu so jim solatno skledo pred nosom vzeli Argentinci.

 

pripravil: L.S.

foto: Facebook

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete