Roger Federer in Tommy Haas bosta prvič skupaj zaigrala v parih!

10.06.2013
Dobra prijatelja Nemec Tommy Haas in Švicar Roger Federer, bosta danes okoli 17.ure debitirala v igri dvojic na ATP250 turnirju v Halleju, ki se igra na travi!

HALLE, NEMČIJA - Tommy Haas in Roger Federer se bosta na turnirju z uradnim imenom Garry Weber Open v 1. krogu pomerila z avstrijsko-nemško navezo Jurgen Melzer/Philipp Petzschner!

"Mislim, da je tako kot jaz iskal nekoga za igro dvojic. Pogovarjala sva se o tem in bil je pripravljen na sodelovanje, komaj čakam na začetek igre. Prvič bova igrala skupaj. Lepo bo igrati v sedanjem trenutku najinih karier. Upam, da se bova osredotočila na igro, saj bova ob tem imela veliko časa za zabavo. Lepo bo igrati pred nekaterimi navdušenimi navijači in mislim, da bo to dober dvoboj proti Jurgenu in Philippu, ki sta zmgovalca grand slam turnirja," je dejal Tommy Haas.

Roger Federer in Tommy Haas sta kombinirano osvojila 8 naslovov v Halleju. Švicar je 5x zmagal med posamezniki in 1 x v dvojicah, Nemec pa je 2 x slavil med posamezniki. Še posebej mu bo v spominu ostala lanska zmaga nad Federerjem v finalu. Če bo šlo vse po predvidevanjih, se bosta 30-letnika letos pomerila med seboj že v polfinalu!

 

foto : images.google

pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete