VIDEO! Gael Monfils poskrbel za atrakcijo v Halleju!

15.06.2013
Francoski teniški igralec Gael Monfils je še enkrat več pokazal, da zanj tenis ni le profesionalno delo, ampak tudi zabava!

HALLE, NEMČIJA - 26-letni Gael Monfils se uspešno vrača po poškodbi, ki ga je za dlje časa oddaljila iz teniških igrišč. V zadnjem mesecu niza dobre rezultate in tudi na ATP 250 turnirju v Halleju je pokazal dobro igro in klonil šele v četrtfinalu. V izenačenem dvoboju ga je premagal domači ljubljenec občinstva in branilec naslova Tommy Haas!

Gael Monfils je v svetu tenisa poznan kot zabavljač. Vedno je pripravljen na šalo tako na kot izven teniških igrišč, še posebej rad izvaja atraktivne poteze za gledalce. Včasih je videti tako kot, da mu je to bolj pomembno od same zmage. Tokrat je v zaključku dvoboja slab "lob" udarec Haasa spustil skozi noge in iz obrata poskušal s pol "smash" udarcem presenetiti nasprotnika, čeprav bi z normalnim "smash" udarcem  lahko prišel do lahke točke. Nemec se ni pustil zmesti in je na koncu osvojil točko. So pa na račun prišli gledalci, ki so bili navdušeni nad njegovo potezo.

Francoz je pred turnirjem v Nemčiji naznanil, da ga ne bo na grand slam turnirju v Wimbledonu in se organizatorjem zahvalil za posebno povabilo. Vzrok naj bi bile osebne zadeve, ki jih mora rešiti ravno v času prestižnega turnirja na travi!

 

foto : images.google

pripravil : Marjan B.

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete