Slabo vreme dodobra prestavilo obračun Slovenije in Pakistana

08.03.2020
V treh dneh dvoboja v kvalifikacijah svetovne skupine I Davisovega pokala med Pakistanom in Slovenijo je bilo odigranih le 18 iger.

Po deževnem petku in prav tako mokri soboti se je v nedeljo popoldne v Islamabadu vreme le nekoliko izboljšalo. To je pomenilo, da sta Nik Razboršek in Aisam Quereshi končno lahko stopila na igrišče. A dvoboj se ni končal. Pri rezultatu 6:4 in 4:4 za Razborška je bilo igrišče prevlažno za varno igranje in dvoboj je bil prekinjen. Današnji spored je bil tako znova odpovedan, vse pa naj bi se nadaljevalo jutri.

Miha Mlakar, kapetan: “Dočakali smo prvo tekmo. Končno konec dežja. Danes smo imeli nekaj več kot uro tenisa. Nik Razboršek je zelo dobro začel. Gre za zelo izenačen dvoboj. Izkoristil je svoje priložnosti, pomembne točke je odigral zelo dobro in dobil prvi niz. V drugem nizu sta oba imela priložnosti. Res je zelo tesna tekma, lahko gre v vsako smer. Po prvem dnevu smo zadovoljni. Jutri je dobra vremenska napoved. Dežja naj ne bi bilo. Jutri bomo poizkusili odigrati čim več dvobojev. Začnemo ob 10.30 po lokalnem času. Ozračje naj bi bi bilo tudi bolj toplo, tako, da se bo morda lahko igralo malce dlje kot danes. Ob 18.30 je padla rosa na travo in začelo je drseti. Zato je bil dvoboj tudi prekinjen.”

Nik Razboršek, igralec: “Končno smo po treh dneh čakanja le zaigrali. Vsi smo komaj čakali. V tem času sem bil ves čas aktiven in pripravljen. Tekmo sem začel solidno, igral sem kvaliteten tenis. Predvsem v pomembnih trenutkih sem odigral zelo dobro. Sem pa šele na polovici. Potrebno jo je še zaključiti. Upam, da mi uspe. Tudi Blaž Kavčič je dobro pripravljen in že komaj čaka. Verjamem, da bo jutrišnji dan uspešen. Borili se bomo po najboljših močeh. Upam, da zmagamo.''

 

vir: Tenis Slovenija

foto: Tenis Slovenija

 

 

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete