Van Uytvanckova presenetila Cibulkovo in osvojila Budmpešto

26.02.2018
BUDIMPEŠTA, MADŽARSKA - Belgijka Alison Van Uytvanck je v finalu WTA turnirja v Budimpešti presenetila 1. nosilko Dominiko Cibulkovo.

Alison Van Uytvanck iz Belgije je zmagovalka WTA turnirja Hungarian Ladies Open, ki se odvija v Budimpešti. V finalu je s 6-3, 3-6, 7-5 presenetila favorizirano 1. nosilko Dominiko Cibulkovo in vpisala drugi naslov v karieri.

2 uri in 11 minut sta se potili finalistki, Van Uytvanckova pa je bila na koncu močnejša in lovoriki iz Quebec Citya lani, dodala še pokal iz Budimpešte. 

''Mislim, da sva obe skozi celo srečanje igrali na visokem nivoju. Na začetku sem bila malo boljša, nato pa je ona odigrala res dobro v drugem delu. Osredotočila sem se na vsako točko, da sem v 3. nizu lahko obrnila potek in na koncu mi je uspelo'', je povedala 23-letna Belgijka, ki je sedaj 50. igralka sveta

28-letna Cibulkova je ostala pri osmih naslovih v karieri, letos je še brez lovorike. Ob tem ima še 12 finalnih nastopov, pred Budimpešto je bila nazadnje v boju za naslov lani v New Havnu.


Hungarian Ladies Open
Kategorija: WTA International
Kraj: Budimpešta, Madžarska
Datum: 19.02.2018 - 25.02.2018
Žreb: S-32 D-16
Podlaga: trda
Nagradni sklad: $ 226,750
http://www.hungarianladiesopen.com/

Finale:

Alison Van Uytvanck (belgium) beat 1-Dominika Cibulkova (Slovakia) 6-3 3-6 7-5

 

pripravil: L.S.

foto: Facebook

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete