VIDEO! Novak Djokovič užival na teniški ekshibiciji in zabaval gledalce!

28.06.2015
Št. 1 moškega tenisa Srb Novak Djokovič je že prebolel poraz v Roland Garrosu, ki je bil njegov prvi cilj sezone in je pripravljen na ubranitev naslova v Wimbledonu!

LONDON, V.B. - Novak Djokovič je odigral ekshibicijski dvoboj proti Francozu Richardu Gasquetu na prizorišču imenovanem "The Boodles". To je bil njegov prvi letošnji dvoboj na travi, na koncu je slavil s 6:4, 6:7(6), 10-8v nizih.

Vidi se, da je Novak napolnil baterije in je poln elana pred začetkom Wimbledona. Srb je med igro našel čas za zabavo občinstva in to mu je šlo dobro od rok. V nekem trenutku je slekel majico, jo vrgel med publiko in ženska, ki jo je ujela, ga je lahko za dodatek poljubila.

Novak: "Po mojem mnenju je Wimbledon največji športni dogodek na svetu in vsak igralec sanja, da bi ga nekoč osvojil. Sezona na travi je dokaj kratka, a letos je za teden dni podaljšana. Žal nisem odigral nobenega turnirja na travi pred Wimbledonom, zato sem tudi prišel v Stoke, da odigram kakšen dvoboj. Zelo sem užival in se zabaval ob igri, kar ni zelo pogosto na teniških tekmah. Potreboval sem mentalni odklop od tenisa po končanem Roland Garrosu. Sproščal sem se z družino in sedaj sem nazaj na delovnem mestu, pripravljen na nove izzive"!

Tudi Richard Gasquet je užival na igrišču ob krasni atmosferi.

Richard: "Za nas igralce je zelo prijetno igrati z Novakom, ki je najboljši tenisač na svetu in pritegne veliko publike. Zame je to dobra izkušnja, zelo sem vesel, da lahko igram tukaj v pripravi na Wimbledon. Bilo je zabavno, ljudje razumejo tenis in skupaj smo lahko uživali"!

 

foto: images.google

pripravil: Marjan B.

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete