VIDEO! Prihaja dokumentarni film "Venus & Serena"!

03.04.2013
Dolgo pričakovani dokumentarni film, o sedaj že legendarnih teniških sestrah Williams, bo dosegljiv 4. aprila preko računalnikov in pametnih telefonov!

Izkušena novinarja ameriške televizijske oddaje ABC News Maiken Baird in Michelle Major, sta iz 450 ur ekskluzivnih posnetkov sestavila dokumentarni film z naslovom "Venus&Serena"!

Lanskega septembra so mediji poročali, da sestri nista zadovoljni z vsebino filma, saj naj bi bil njun oče Richard prikazan preveč negativno. Sestri sta se tako izognili prve predstavitve septembra 2012 v Torontu in nista podprli filma s svojo propagandno mašinerijo. Kljub temu so si mnogi ogledali premiero. Iz posnetkov, ki so bili na razpolago je vse skupaj videti dokaj prepričljivo.

Michelle Major in Maiken Baird

Michelle Major in Maiken Baird

Takrat je Maiken Baird, dolgoletna oboževalka sester izrazila razočaranje, ker sta sestri bojkotirali promocijo : "Razočarani smo. Bili smo zelo spoštljivi do njiju in mislimo, da je zgodba navdihujoča"!

Zaenkrat ni jasno ali sta sestri sedaj podprli film, morda bosta kaj več povedali v Charlestonu, kjer igrata ta teden na WTA turnirju Family Circle Cup!

Vsekakor so se ustvarjalci filma srečevali z mnogimi izzivi, ko so snemali sestri v kuhinji, postelji, bolnišnici in drugje... .

 

foto : images. google

pripravil : Marjan B.

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete