VIDEO! Serena je govorila francosko, Venus si želi servirati kot včasih!

27.05.2013
Najboljša teniška igralka Serena Williams je spregovorila v francoščini, njema sestra Venus pa si želi servirati kot nekoč!

Serena Williams je že večkrat pokazala, da jo ob tenisu zanima tudi veliko drugih stvari. Tokrat je pred tv kamero preizkusila znanje francoščine. Zaenkrat je odgovarjala le na osnovna vprašanja, a ima zelo zanimiv francoski naglas. Njen trener in hkrati tudi ljubimec Patrick Mouratoglou je o tem dejal : "Želi si izboljšati znanje francoskega jezika. Serena se hoče izboljšati pri vsaki stvari, ki se je loti"!

Video:

 

Starejša sestra Venus Williams pa se v zadnjem času ukvarja predvsem z izboljšanjem svoje igre, ki ni na nivoju izpred let. Ob avtoimuni bolezni bolezni, ki jo pesti že dlje časa, ima tudi bolečine v hrbtu, ki jo ovirajo pri izvajanju servisa.

"Ne morem servirati na polno. Kadar to storim je zelo boleče. Počasi se izboljšujem, a nisem imela dovolj časa za kvalitetno pripravo na Roland Garros. Moja taktika je sedaj v glavnem držanje žogice v igri in to je zame kar težko, saj to ni moja igra. A trenutno lahko naredim le to. Želim si nazaj svoj servis, upam da mi bo to uspelo do Wimbledona," je rekla Venus, ki je izgubila v 1. krogu Roland Garrosa proti Urszuli Radwanski!

Venus je začutila bolečine v hrbtu v začetku aprila. Odpovedala je nastop v Madridu in izpadla v 1. krogu Rima. Hotela je odpovedati Roland Garros, a si je premislila, saj rada tekmuje. Vsak dan ima terapijo na spodnjem delu hrbta in zato nastop ne ogroža njene nadaljnje kariere. Igrala bo tudi v igri dvojic s Sereno.

"Dokler serviram mehko ni nevarnosti, da bi poslabšala stanje. Gre pa moj 'mehki' servis na roko nasprotnicam, ki to s pridom izkoriščajo," je rekla Venus.

Kljub zdravstvenim težavam 32-letna Venus še ne misli na upokojitev!

"Sedaj igram zase in uživam v igri. Mislim, da sem tudi dober zgled tistim, ki imajo razne zdravstvene težave. Zame je pozitivno, ker sem zdržala 3 ure na igrišču. Konstantno se izboljšujem in se počutim bolje," je zaključila Venus Williams!

 

pripravil: Marjan  B.

foto_ zimbio.com

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete